Nascuta din durere, creata pentru speranta


 
 

In prima zi am vizitat impreuna cu Mosul (junior) Clinica de Pediatrie II din Cluj Napoca. Am pornit la drum cu dorinta de a aduce putina bucurie copiilor aflati in preajma Craciunului in spital. Insa planul de acasa si cu cel din targ... stiti voi povestea. Ajunsi acolo am descoperit ca nu noi am impartit bucurie, ci acesti copii minunati au fost cei care ne-au adus bucurie. Si nu putina. Ne-au cantat, ne-au colindat, ne-au spus poezii si ne-au oferit cele mai minunante zambete. Mosul ne-a marturisit ca se simte din nou ca la 180 de ani.

In cea de a II-a zi, am vizitat Pediatrie I, sectiile de chirurgie, ATI si bineinteles i-am vizitat si pe dragii nostri prieteni de la UPU Pediatrie. Spre bucuria noastra, au fost mai putin copilasi in spitale decat ne asteptam, si multi dintre cei de acolo erau pe picior de externare. Oricum, s-au bucurat ca Mosul i-a gasit si acolo si ne-au rasplatit, cum deja ne asteptam, cu zambete minunate, colinde si multa voie buna. Mosul le-a promis ca o sa-i viziteze si acasa, langa bradut. Copilasii au fost fermecati de cele 3 ajutoare ale mosului: 2 spiriduse si un ingeras.

In cea de a III-a seara ne-am bucurat sa vedem ca in Clinica de Pediatrie III nu mai erau asa multi copilasi internati, semn ca Mosul cel batran a facut o mica minune si a facut posibil pentru multi copii sa fie acasa in seara de Ajun.

Noi i-am vizitat insa si pe prietenii nostri de la Serviciul de Ambulanta, care sunt pe pozitii in caz ca e nevoie de ei. Spera insa sa-si petreaca seara ascultand colinde si sa nu fie nevoie de ei pentru niciun copilas.

Sarbatori fericite tuturor. Mosul va iubeste pe toti si va are in suflet si in gand oriunde sunteti.

Vezi aici ce de zambete au primit in schimb :)

Eveniment organizat cu sprijinul SDL Cluj, carora le transmitem multe multe multumiri.