Nascuta din durere, creata pentru speranta


 
 

Concert Umanitar "Copii pentru Copii" editia 2011

Sambata, 22 Octombrie 2011, Asociatia Umanitara 'Victor Octavian Sorlea' in parteneriat cu Radio Cluj si Asociatia Culturala 'Armonia Music' va invita la Concertul Umanitar 'Copii pentru Copii' al carui scop nobil este strangerea de fonduri pentru dotarea cu aparatura medicala a Unitatii de Primire a Urgentelor (UPU) si a Sectiei de Terapie Intensiva (ATI), din cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii, Cluj Napoca.

Concertul va avea loc la Sala de spectacole a Studioului Teritorial Radio Cluj, str. Donat, nr. 160, cu incepere la ora 18:00.

Momente de neuitat va vor oferi: Stefania Marton, Patricia Danila, Iulia Sorlea, Codruta Bonta, Florina Petrea, Simina Popandron, Aurora Dan, Roxana Popescu, Timea Antal, Big Band-ul Liceului de Muzica "Sigismund Totuda" din Cluj Napoca, si multi alti invitati surpriza.

Toti participantii la eveniment vor putea sa se inscrie la o tombola cu premii substantiale.

Concert Umanitar "Copii pentru Copii"

In data de 23 Octombrie 2010, Asociatia Umanitara "Victor Octavian Sorlea" in parteneriat cu Radio Cluj si Universitatea Babes - Bolyai, organizeaza Concertul Umanitar "Copii pentru Copii" al carui scop nobil este strangerea de fonduri pentru dotarea cu aparatura medicala a Unitatii de Primire a Urgentelor, din cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii, Cluj Napoca (pe scurt UPU Pediatrie).

Concertul va avea loc in sala "Auditorium Maximum" a Universitatii Babes-Bolyai (la Casa Universitarilor), str. Emanuel de Martonne, nr. 1, cu incepere la ora 18:00 si va fi sustinut de Corul de Copii al Radio Cluj.

Invitati speciali: trupa de dans sportiv "Galactic Dance Grup", din Baia Mare, trupa de dans modern "Boem Dance", grupul umoristic "Comedica", trupa "Hazard" cu Aminda, si nu in ultimul rand, talentatii interpreti: Timea Antal, Ioana Madalina Ghiran si Emanuel Cirstea.

Intrarea se face pe baza de bilet, al carui pret este doar 5 RON.

Toti participantii la Concert vor fi inscrisi la o tombola cu premii in produse, oferite de Gilia, si cursuri de managementul performantei adresate firmelor de distributie, servicii si productie, oferite de Business Academy - divizie a Business Solutions. Castigatorii unor astfel de cursuri pot sa le ofere cadou sefilor, parintilor sau cunostiintelor interesate in dezvoltarea propriei firme.

Twestival Local 2009 Cluj-Napoca

Twestival

Eveniment sustinut si de:

Nokia Romania IT Exchange
Twestival Local Cluj Napoca @ Havana
Asculta mai multe audio Evenimente