Nascuta din durere, creata pentru speranta


 
 

In prima zi am vizitat impreuna cu Mosul (junior) Clinica de Pediatrie II din Cluj Napoca. Am pornit la drum cu dorinta de a aduce putina bucurie copiilor aflati in preajma Craciunului in spital. Insa planul de acasa si cu cel din targ... stiti voi povestea. Ajunsi acolo am descoperit ca nu noi am impartit bucurie, ci acesti copii minunati au fost cei care ne-au adus bucurie. Si nu putina. Ne-au cantat, ne-au colindat, ne-au spus poezii si ne-au oferit cele mai minunante zambete. Mosul ne-a marturisit ca se simte din nou ca la 180 de ani.

In cea de a II-a zi, am vizitat Pediatrie I, sectiile de chirurgie, ATI si bineinteles i-am vizitat si pe dragii nostri prieteni de la UPU Pediatrie. Spre bucuria noastra, au fost mai putin copilasi in spitale decat ne asteptam, si multi dintre cei de acolo erau pe picior de externare. Oricum, s-au bucurat ca Mosul i-a gasit si acolo si ne-au rasplatit, cum deja ne asteptam, cu zambete minunate, colinde si multa voie buna. Mosul le-a promis ca o sa-i viziteze si acasa, langa bradut. Copilasii au fost fermecati de cele 3 ajutoare ale mosului: 2 spiriduse si un ingeras.

In cea de a III-a seara ne-am bucurat sa vedem ca in Clinica de Pediatrie III nu mai erau asa multi copilasi internati, semn ca Mosul cel batran a facut o mica minune si a facut posibil pentru multi copii sa fie acasa in seara de Ajun.

Noi i-am vizitat insa si pe prietenii nostri de la Serviciul de Ambulanta, care sunt pe pozitii in caz ca e nevoie de ei. Spera insa sa-si petreaca seara ascultand colinde si sa nu fie nevoie de ei pentru niciun copilas.

Sarbatori fericite tuturor. Mosul va iubeste pe toti si va are in suflet si in gand oriunde sunteti.

Vezi aici ce de zambete au primit in schimb :)

Eveniment organizat cu sprijinul SDL Cluj, carora le transmitem multe multe multumiri.

Concert Umanitar "Copii pentru Copii" editia 2011

Sambata, 22 Octombrie 2011, Asociatia Umanitara 'Victor Octavian Sorlea' in parteneriat cu Radio Cluj si Asociatia Culturala 'Armonia Music' va invita la Concertul Umanitar 'Copii pentru Copii' al carui scop nobil este strangerea de fonduri pentru dotarea cu aparatura medicala a Unitatii de Primire a Urgentelor (UPU) si a Sectiei de Terapie Intensiva (ATI), din cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii, Cluj Napoca.

Concertul va avea loc la Sala de spectacole a Studioului Teritorial Radio Cluj, str. Donat, nr. 160, cu incepere la ora 18:00.

Momente de neuitat va vor oferi: Stefania Marton, Patricia Danila, Iulia Sorlea, Codruta Bonta, Florina Petrea, Simina Popandron, Aurora Dan, Roxana Popescu, Timea Antal, Big Band-ul Liceului de Muzica "Sigismund Totuda" din Cluj Napoca, si multi alti invitati surpriza.

Toti participantii la eveniment vor putea sa se inscrie la o tombola cu premii substantiale.

Concert Umanitar "Copii pentru Copii"

In data de 23 Octombrie 2010, Asociatia Umanitara "Victor Octavian Sorlea" in parteneriat cu Radio Cluj si Universitatea Babes - Bolyai, organizeaza Concertul Umanitar "Copii pentru Copii" al carui scop nobil este strangerea de fonduri pentru dotarea cu aparatura medicala a Unitatii de Primire a Urgentelor, din cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii, Cluj Napoca (pe scurt UPU Pediatrie).

Concertul va avea loc in sala "Auditorium Maximum" a Universitatii Babes-Bolyai (la Casa Universitarilor), str. Emanuel de Martonne, nr. 1, cu incepere la ora 18:00 si va fi sustinut de Corul de Copii al Radio Cluj.

Invitati speciali: trupa de dans sportiv "Galactic Dance Grup", din Baia Mare, trupa de dans modern "Boem Dance", grupul umoristic "Comedica", trupa "Hazard" cu Aminda, si nu in ultimul rand, talentatii interpreti: Timea Antal, Ioana Madalina Ghiran si Emanuel Cirstea.

Intrarea se face pe baza de bilet, al carui pret este doar 5 RON.

Toti participantii la Concert vor fi inscrisi la o tombola cu premii in produse, oferite de Gilia, si cursuri de managementul performantei adresate firmelor de distributie, servicii si productie, oferite de Business Academy - divizie a Business Solutions. Castigatorii unor astfel de cursuri pot sa le ofere cadou sefilor, parintilor sau cunostiintelor interesate in dezvoltarea propriei firme.

Twestival Local 2009 Cluj-Napoca

Twestival

Eveniment sustinut si de:

Nokia Romania IT Exchange
Twestival Local Cluj Napoca @ Havana
Asculta mai multe audio Evenimente